Profilbildet til gameroslProfilbildet til Buffy93Profilbildet til NåProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til MolliProfilbildet til Per SProfilbildet til godsg1Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til SupermannProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til jannis25Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Isabella10Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til komigje69Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til nord88Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til orphansProfilbildet til nattroseProfilbildet til BluwProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HexaProfilbildet til MrbigProfilbildet til Charles

trannyboy

@trannyboy
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje