Profilbildet til MusashiProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HexaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til windel999Profilbildet til westpar76Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til shado33Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til BluwProfilbildet til Supermann
Profilbildet til Reina21Profilbildet til bamsefarProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til CindyCDProfilbildet til ChivasProfilbildet til AlekProfilbildet til colargolProfilbildet til nafaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til orphansProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Jan46Profilbildet til Nightdiver

trannyboy

@trannyboy
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje