Profilbildet til zethProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Passivg19Profilbildet til HexaProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til ArousalProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til mark04Profilbildet til vanosm52Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til slaviProfilbildet til NordJente90Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Andersen89Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Cato1977Profilbildet til ZizouProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til norseman9Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til TuttaProfilbildet til KatherineProfilbildet til 22 swe Oslo

trannyboy

@trannyboy
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje