Profilbildet til RJProfilbildet til jan50Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til mizzyProfilbildet til CindyCDProfilbildet til InsomniaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til testomanProfilbildet til SherylProfilbildet til brollProfilbildet til No StringsProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til freezinProfilbildet til BadboyProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til StaaleProfilbildet til ExodiaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Linda_25Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til jan50Profilbildet til testomanProfilbildet til SamehadaProfilbildet til joni

trannyboy

@trannyboy
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje