Profilbildet til love one anotherProfilbildet til leandroProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til sverre89Profilbildet til Niko9Profilbildet til mann oslProfilbildet til IngegardProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til latex66Profilbildet til MrbigProfilbildet til SuzProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Flexiguy40
Profilbildet til bwillyProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til kennethProfilbildet til halloisProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til bunnyProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til shado33Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Joachim*Profilbildet til julieProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til krsflort

trannyboy

@trannyboy
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje