Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til LatexfunProfilbildet til HazeProfilbildet til gameroslProfilbildet til golfbearProfilbildet til henrkjarProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LululuuProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til IntrMannProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Matiine123
Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til TheReaderProfilbildet til mark04Profilbildet til XL KukkProfilbildet til CdrypaProfilbildet til *Punky*Profilbildet til El DiabloProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til chipProfilbildet til RuienProfilbildet til poffenProfilbildet til Elines

trannyboy

@trannyboy
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje