Profilbildet til BecksProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til bamsefarProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Alexander44Profilbildet til TheMissProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til dewill77Profilbildet til silverProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til Kas=)Profilbildet til DragongirlProfilbildet til kennethProfilbildet til iNøff_said
Profilbildet til colargolProfilbildet til Solros72Profilbildet til two-playfulProfilbildet til SherylProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til ZeroProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til BjornchProfilbildet til *Punky*Profilbildet til latex66

trannyboy

@trannyboy
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt trannyboy:Disse profilene har trannyboy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje