Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SarlimeProfilbildet til ReidarProfilbildet til xantippeProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MeeowProfilbildet til OlavsenProfilbildet til DorcasProfilbildet til RonnProfilbildet til BiTrineProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til AndroidProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til blaithinProfilbildet til dewill77Profilbildet til SamehadaProfilbildet til AnMy99Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til MatteStProfilbildet til SvetikProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KittyCat29

TranseMann30

@transemann30
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt TranseMann30:Disse profilene har TranseMann30 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje