Profilbildet til sølProfilbildet til agderProfilbildet til babybooProfilbildet til xantippeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til northkickProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sluggernProfilbildet til bait69Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til colargolProfilbildet til nina1992Profilbildet til ChristineCD36Oslo
Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til maler.nProfilbildet til Jan46Profilbildet til ElviraProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SarlimeProfilbildet til IronheartProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Androx0Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til davidandreProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til mizzyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til JM28

TranseMann30

@transemann30
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt TranseMann30:Disse profilene har TranseMann30 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 21 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 21 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje