Profilbildet til i love boysProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Solros72Profilbildet til windel999Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til No StringsProfilbildet til angelica96Profilbildet til LilliMyProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LarsnProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Zax
Profilbildet til StaaleProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MehtevasProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til badboy1986Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Matiine123Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Man30303Profilbildet til NjordProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til BecksProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Uerfaren

TranseMann30

@transemann30
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt TranseMann30:Disse profilene har TranseMann30 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

TranseMann30

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Ærlighet

Hva jeg hater mest

Drama

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje