Profilbildet til RubberkingProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til silverProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til HebroProfilbildet til NylongummiProfilbildet til RJProfilbildet til BiTrineProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til LåtteProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Molli
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til skurk3Profilbildet til Bimann43Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Slave g23Profilbildet til JimBodenProfilbildet til slaviProfilbildet til stuve92Profilbildet til henrkjarProfilbildet til apeeass

TranseMann30

@transemann30
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt TranseMann30:Disse profilene har TranseMann30 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

TranseMann30

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Aktivitetspartner (kamerat)

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Ærlighet

Hva jeg hater mest

Drama

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje