Profilbildet til windel999Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Stine1986Profilbildet til GiggSProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til XjanneProfilbildet til BjoernProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til MeeowProfilbildet til BittenProfilbildet til troendern93Profilbildet til Flekka18Profilbildet til SamehadaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til colargolProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til gutt1981Profilbildet til miss76Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til MissyMooProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til virtuveProfilbildet til Natasha93Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MizzyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til frekkis71Profilbildet til Runo_Drammen

.transe oslo 47

@transesex
aktiv 11 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt .transe oslo 47:Disse profilene har .transe oslo 47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje