Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til KvinnenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Sublime81Profilbildet til L_KProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AlekProfilbildet til NordlandProfilbildet til kennedy85Profilbildet til someboyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Passivg19
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Nic94Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Mr.XProfilbildet til TuttaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til AnMy99Profilbildet til førdeparetProfilbildet til johnrunProfilbildet til Latex50Profilbildet til m52aProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

.transe oslo 47

@transesex
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt .transe oslo 47:Disse profilene har .transe oslo 47 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje