Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til BillProfilbildet til kennethProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til TigerProfilbildet til JontassProfilbildet til hgsd1Profilbildet til 2KosProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til IngunnProfilbildet til BecksProfilbildet til MannValdresProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Reisende40Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Bimann43Profilbildet til EscobarProfilbildet til SarlimeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til trannyboyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til SKubrickProfilbildet til shivaProfilbildet til Oslo27Profilbildet til RubberkingProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til simonaProfilbildet til golfbear
 • 1 år, 4 måneder siden

  treff i oslo

  treff i oslo la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 4 måneder siden

  Jeg har blitt bannet, men tror ikke jeg har gjort noe i strid med reglene? Kan dere hjelpe meg med dette?

  • treff i oslo 1 år, 4 måneder siden

   Er det noen administrator eller lignende jeg kan kontakte her?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje