Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til OsloG21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til shivaProfilbildet til DorransProfilbildet til Anne72Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til IngunnProfilbildet til Per SProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til OsloG21Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til geddimannProfilbildet til ani5Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Andersen89Profilbildet til h_frodeProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til RonnProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Butt Farmer

Trh1980

@trh1980
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Trh1980:Disse profilene har Trh1980 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje