Profilbildet til SakoProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til HazeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til NettstedetProfilbildet til petrus1956Profilbildet til knny88Profilbildet til afrikarProfilbildet til h_frodeProfilbildet til MeeowProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til fadedProfilbildet til MummiMamma
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ToyenProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til CulprateProfilbildet til NallexyProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til AsveigProfilbildet til SigvegalProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til NyssaProfilbildet til hawe35Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til solaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Haugalending

Trh1980

@trh1980
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Trh1980:Disse profilene har Trh1980 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje