Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til zailoProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Latex44Profilbildet til MedusaProfilbildet til AngelManProfilbildet til TorolavProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til AndroidProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Just4youProfilbildet til superteddProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til carmella
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til hank95Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til synnyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til veilchenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til MidasProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til badboy1986Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Sigvegal

gutten

@trheimboy
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje