Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ArousalProfilbildet til troendern93Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til MortenBProfilbildet til AndroidProfilbildet til yanaProfilbildet til MarwinProfilbildet til PlatinumProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ZaxProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til L_KProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Badboy
Profilbildet til Siba44Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til YouwishProfilbildet til johnrunProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til lalaparProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til nelg90Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til dewill77

gutten

@trheimboy
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje