Profilbildet til eddi1000Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til komigje69Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til HardRockProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til NeonProfilbildet til SpindelProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til RJProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Floppa1Profilbildet til AndroidProfilbildet til Hemne72
Profilbildet til bergen89Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til tinaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til OdinProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til nafaProfilbildet til moss73Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Azathoth

gutten

@trheimboy
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje