Profilbildet til henrkjarProfilbildet til runAProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til testomanProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til sjømannProfilbildet til gutt1981Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til stor pungProfilbildet til Jan46Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Lars80Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til cat68Profilbildet til jan50Profilbildet til StrazoProfilbildet til DragongirlProfilbildet til VigdisProfilbildet til Ramp78Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til sanjaProfilbildet til dia***Profilbildet til poffenProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til RixnProfilbildet til orphans

gutten

@trheimboy
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje