Profilbildet til TheMissProfilbildet til BrumProfilbildet til SuzProfilbildet til ThomasassProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til stor pungProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til NallexyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BBW28Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til hawe35Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Tordenspyd
Profilbildet til Lars80Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til shinY_Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til gameroslProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til RockDudeProfilbildet til LatexfunProfilbildet til LadyStar

gutten

@trheimboy
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje