Profilbildet til Joey77Profilbildet til bergen89Profilbildet til ArielProfilbildet til ErogenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Helene89Profilbildet til maler.nProfilbildet til xtrProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til talkmanProfilbildet til RJProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til MM77Profilbildet til vickycdProfilbildet til AlesioProfilbildet til Golden
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Tobben28Profilbildet til HexaProfilbildet til RosjerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til snirlenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til MortenBProfilbildet til FinelineProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TommybProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til SoffiProfilbildet til burndoc

gutten

@trheimboy
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje