Profilbildet til shivaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til NyssaProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til colargolProfilbildet til ToyenProfilbildet til JustinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til RantazticProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til El DiabloProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til AngelManProfilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til sanjaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til virtuveProfilbildet til jente2011Profilbildet til kmfantProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til jan50Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til BjornchProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AlekProfilbildet til bait69

gutten

@trheimboy
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje