Profilbildet til KWGProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Cd28Profilbildet til MedusaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til NannaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til LatexleahProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til dewill77Profilbildet til krsflortProfilbildet til bergen89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Dionysus
Profilbildet til SnæxProfilbildet til DorransProfilbildet til engenanjaProfilbildet til nord88Profilbildet til NordJente90Profilbildet til nelg90Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til JavhaxProfilbildet til ingoladProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Lars80Profilbildet til foresterProfilbildet til jente2011Profilbildet til WErkewrøe

gutten

@trheimboy
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutten:Disse profilene har gutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje