Profilbildet til solaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Roger84Profilbildet til LilliMyProfilbildet til virtuveProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Latex50Profilbildet til CleoProfilbildet til StianProfilbildet til Hemne72Profilbildet til TheMissProfilbildet til BadboyProfilbildet til BiparProfilbildet til snirlen
Profilbildet til Alexander44Profilbildet til PSYllonProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Bimann43Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Mossing34Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Mandal37Profilbildet til shado33Profilbildet til afrikarProfilbildet til par_30Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Tordenspyd

BiTrine

@trinbi
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiTrine:Disse profilene har BiTrine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje