Profilbildet til cat68Profilbildet til shinY_Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til testomanProfilbildet til DorransProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til DragongirlProfilbildet til ZaxProfilbildet til DrulProfilbildet til OdinProfilbildet til NordJente90Profilbildet til IronheartProfilbildet til Anne72Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til BillProfilbildet til Lars80
Profilbildet til pitt76Profilbildet til lekenergodProfilbildet til LathamsProfilbildet til Handyman31Profilbildet til trisvikProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til JimBodenProfilbildet til nelg90Profilbildet til JiJiProfilbildet til Osl38Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ani5Profilbildet til Mr.X

BiTrine

@trinbi
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiTrine:Disse profilene har BiTrine besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje