Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RuienProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til elghodeProfilbildet til maritaProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til henrkjarProfilbildet til claireProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ElleseusProfilbildet til RantazticProfilbildet til spruks
Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til foresterProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til MoaProfilbildet til Cd28Profilbildet til IronheartProfilbildet til northkickProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Fresia4Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KosMusProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

BiTrine

@trinbi
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt BiTrine:Disse profilene har BiTrine besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 56 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 56 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje