Profilbildet til guttenProfilbildet til sisunorProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Passivg19Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til xtrProfilbildet til AlesioProfilbildet til regntøymannProfilbildet til h_frodeProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Manimal
Profilbildet til chipProfilbildet til LokerProfilbildet til just myselfProfilbildet til KosMusProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Lill17Profilbildet til BiparProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til bunnyProfilbildet til DjeimiProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til JustinProfilbildet til Telemann88

BiTrine

@trinbi
aktiv 5 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiTrine:Disse profilene har BiTrine besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 49 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje