Profilbildet til SkårnesProfilbildet til lalaparProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til GiggSProfilbildet til poopITboyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Plu2Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til StrazoProfilbildet til silverProfilbildet til Runo_Drammen
Profilbildet til BjornchProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til *Punky*Profilbildet til shivaProfilbildet til ToremannProfilbildet til AlesioProfilbildet til LamatryneProfilbildet til brollProfilbildet til Nic94Profilbildet til MissyMooProfilbildet til engenanjaProfilbildet til windel999Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til orro75Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Dreamboy78

BiTrine

@trinbi
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt BiTrine:Disse profilene har BiTrine besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

BiTrine

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje