Profilbildet til RomeoProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Oslo27Profilbildet til VigdisProfilbildet til blaithinProfilbildet til OlavsenProfilbildet til kaiasoProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ninatvProfilbildet til CleoProfilbildet til ak00nProfilbildet til troendern93Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til dogbayProfilbildet til Tara84
Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til SkårnesProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MatteStProfilbildet til joniProfilbildet til akane21Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Anne72Profilbildet til El DiabloProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til BecksProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Dorrans

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje