Profilbildet til KosMusProfilbildet til bwillyProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Erik1337Profilbildet til SakoProfilbildet til TuttaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ReidarProfilbildet til GogT1971Profilbildet til sweden boyProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til 2KosProfilbildet til Telemann88
Profilbildet til jan50Profilbildet til @nn@Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til DodraugenProfilbildet til elghodeProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til yanaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Reina21Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Natasha93

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje