Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til søker sexProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til simonaProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Donatello21Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til NeonProfilbildet til poopITboy
Profilbildet til andy1988Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til jente2011Profilbildet til ZeroProfilbildet til nattroseProfilbildet til LokerProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til HardRockProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ExodiaProfilbildet til SussProfilbildet til TommybProfilbildet til AlexsProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til røyskatta

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje