Profilbildet til Trh1980Profilbildet til DrYvilProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til NowheremanProfilbildet til lovebbwProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Passivg19
Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Mystical34Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til vickycdProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til henrkjarProfilbildet til KogKProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Joachim*Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til DavinciProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til Ole Kristian 1990

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje