Profilbildet til MizzyProfilbildet til Latex44Profilbildet til hawe35Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til halloisProfilbildet til smoker;)Profilbildet til binittedal31Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til foresterProfilbildet til SuzProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ninatvProfilbildet til maritaProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til ShineProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til LatexfunProfilbildet til jente2011Profilbildet til RubberkingProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HexaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til superteddProfilbildet til AinuinoBodø

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje