Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til SupermannProfilbildet til RJProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til chipProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Handyman40Profilbildet til NjordProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til johnrunProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Nic94Profilbildet til urokraakeProfilbildet til moss73Profilbildet til geddimann
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til joniProfilbildet til latino123Profilbildet til colargolProfilbildet til BiTrineProfilbildet til MrVoldProfilbildet til vekten75Profilbildet til dogbayProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til johnrunProfilbildet til norseman9Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til puppemarianne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje