Profilbildet til LåtteProfilbildet til TorolavProfilbildet til LathamsProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til HommeProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Geirern92Profilbildet til kennedy85Profilbildet til someboyProfilbildet til CleoProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Niko9
Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til ScorpionProfilbildet til henrkjarProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til vanosm52Profilbildet til bergenm30Profilbildet til PhenrikProfilbildet til Roger84Profilbildet til badboy1986Profilbildet til jenandProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Siba44Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til pia1975Profilbildet til Rogermads

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje