Profilbildet til westpar76Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til NowheremanProfilbildet til MehtevasProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Jan46Profilbildet til RixnProfilbildet til fadedProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til latino123Profilbildet til ReidarProfilbildet til kennedy85Profilbildet til bakerProfilbildet til Klara31Profilbildet til Per SProfilbildet til AyakachanProfilbildet til shivaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til HazeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NettstedetProfilbildet til BottomProfilbildet til Hot&horny

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje