Profilbildet til Caleron86Profilbildet til ChrisCProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Hemne72Profilbildet til hawe35Profilbildet til Latex50Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NataProfilbildet til MatteStProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til SupermannProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til Androx0Profilbildet til brollProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til MariusProfilbildet til pvcloveProfilbildet til NåProfilbildet til charlotee23Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ZaxProfilbildet til GiggSProfilbildet til Geirern92Profilbildet til yana

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje