Profilbildet til swedmanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Mandal37Profilbildet til RockDudeProfilbildet til harepusenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til .LisetvProfilbildet til nelg90Profilbildet til troendern93Profilbildet til LeneaProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til FrkAurora
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til nina1992Profilbildet til SussProfilbildet til *Punky*Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til toro60Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til StaaleProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til BrumProfilbildet til AnMy99Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Sigurd_Rise

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje