Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til johnrunProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DavinciProfilbildet til faithProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til AskimMannProfilbildet til CharlesProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Hemne72Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KvastenProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til NåProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Plu2Profilbildet til LissaProfilbildet til bait69Profilbildet til synnyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SKubrickProfilbildet til BadboyProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Flekka18Profilbildet til MM77Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til xantippeProfilbildet til veilchen

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje