Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til lalaparProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ElyProfilbildet til afrikarProfilbildet til Cd28Profilbildet til sola50Profilbildet til NylongummiProfilbildet til StaaleProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til temptationProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til beitoProfilbildet til bait69Profilbildet til MsSeductive6818
Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AvalonProfilbildet til babybooProfilbildet til MatteStProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MusashiProfilbildet til SjtProfilbildet til Donatello21Profilbildet til RJProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til colargolProfilbildet til LissaProfilbildet til bakerProfilbildet til GeeFunk

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje