Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til YouwishProfilbildet til DragongirlProfilbildet til sweden boyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til SiljeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til LokerProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til TheMissProfilbildet til BillProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til KospieProfilbildet til andrea transe møre&romsdal
Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TigerProfilbildet til Siba44Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til MariusProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til dia***Profilbildet til MatteStProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til vanosm52Profilbildet til TheMissProfilbildet til På_søkProfilbildet til BadboyProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til nelg90

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trine87 {Kent43Oslo}

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Fritekst

Snakker kun med damer i dag

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje