Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Angel4uProfilbildet til IngunnProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til talkmanProfilbildet til *Punky*Profilbildet til BluwProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Cato1977Profilbildet til MizzyProfilbildet til naits
Profilbildet til runAProfilbildet til zethProfilbildet til jens41Profilbildet til CleoProfilbildet til LatexfunProfilbildet til swedmanProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til stuve92Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til kennethProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til stianogvicky

trine87 {Kent43Oslo}

@trine87
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt trine87 {Kent43Oslo}:Disse profilene har trine87 {Kent43Oslo} besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trine87 {Kent43Oslo}

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Fritekst

Snakker kun med damer i dag

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje