Profilbildet til pia1975Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til CindyCDProfilbildet til ZaxProfilbildet til angelica96Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ShineProfilbildet til losamantesProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til shivaProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til godsg1Profilbildet til elghodeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Nightdiver
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til brollProfilbildet til MeeowProfilbildet til BittenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Telemann88Profilbildet til MandrakeProfilbildet til VictorProfilbildet til MM77Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Sublime81Profilbildet til FreshnessProfilbildet til NyssaProfilbildet til jente2011

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje