Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til FinelineProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Tara84Profilbildet til JaNuSProfilbildet til BillProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Linda_25Profilbildet til AlekProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til OsloG21Profilbildet til RomeoProfilbildet til 25slank0sl0
Profilbildet til MortenBProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til zethProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Latex50Profilbildet til AmpriProfilbildet til nattroseProfilbildet til TorolavProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Slave g23Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til NordJente90

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje