Profilbildet til MatteStProfilbildet til mindwtoProfilbildet til losamantesProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Grom87Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Thea92Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til JosepProfilbildet til Modesty56Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MM77Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Uerfaren
Profilbildet til NettstedetProfilbildet til LatexfunProfilbildet til SussProfilbildet til freezinProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til stor pungProfilbildet til carmellaProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til fridafridaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til NylongummiProfilbildet til jonas93

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje