Profilbildet til orro75Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til HebroProfilbildet til MissyMooProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til MaykieProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til SvantepriProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til FinelineProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til hawe35Profilbildet til jenandProfilbildet til kjelli77Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Linda_25Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Siba44Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til TengilProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Latex44Profilbildet til Osl38Profilbildet til TheReaderProfilbildet til blaithin

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje