Profilbildet til LeticiaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til vekten75Profilbildet til EscobarProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til shivaProfilbildet til akane21Profilbildet til VildeeeProfilbildet til stor pungProfilbildet til engenanjaProfilbildet til LokerProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Just4youProfilbildet til elghodeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sverre89
Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til stuve92Profilbildet til shivaProfilbildet til MrVoldProfilbildet til IngunnProfilbildet til AsveigProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Toralf_89Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SwededarterProfilbildet til @nn@Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til colargol

Harstad_bi_34

@trioran
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Harstad_bi_34:Disse profilene har Harstad_bi_34 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje