Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ArielProfilbildet til BittenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til claireProfilbildet til Mr.XProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KiwienProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til hotnoProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Klar 79Profilbildet til MelekProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Latex44
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til skurk3Profilbildet til Passivg19Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til DrulProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til mrroyalProfilbildet til trisvikProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Sonny55Profilbildet til *Punky*Profilbildet til subtrollet71

troendern93

@troender93
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt troendern93:Disse profilene har troendern93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje