Profilbildet til mindwtoProfilbildet til snirlenProfilbildet til FreshnessProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til lauraloveProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TordenspydProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Klara31Profilbildet til PlatinumProfilbildet til XenaProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til bait69Profilbildet til sisunorProfilbildet til SarlimeProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til skurk3Profilbildet til Linda_25Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til EvensProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til windel999Profilbildet til par_30

troendern93

@troender93
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt troendern93:Disse profilene har troendern93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje