Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ZizouProfilbildet til Donatello21Profilbildet til cat68Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til SupermannProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til gameroslProfilbildet til m52aProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Per S
Profilbildet til TordenspydProfilbildet til UerfarenProfilbildet til poffenProfilbildet til LathamsProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til staalmannenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til stian93Profilbildet til poopITboyProfilbildet til oslokosProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til nada000Profilbildet til Sigurd_Rise

troendern93

@troender93
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt troendern93:Disse profilene har troendern93 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje