Profilbildet til L_KProfilbildet til Trappani89Profilbildet til StrazoProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til TheMissProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til latex66Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til IntrMannProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til carmellaProfilbildet til sjømannProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til kastrdProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Androx0Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til bergen89Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Lill17Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til windel999

bamsefar

@trokaa
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt bamsefar:Disse profilene har bamsefar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje