Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Natasha93Profilbildet til InsomniaProfilbildet til TommybProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MaykieProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til foresterProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NinnaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sjt
Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til bby123Profilbildet til SvetikProfilbildet til northkickProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ZaxProfilbildet til JavhaxProfilbildet til RosjerProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til AlexsProfilbildet til someboyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til HighEndSub

bamsefar

@trokaa
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt bamsefar:Disse profilene har bamsefar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje