Profilbildet til AyakachanProfilbildet til IngunnProfilbildet til stian93Profilbildet til jens41Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til Per SProfilbildet til andy1988Profilbildet til BjornchProfilbildet til DionysusProfilbildet til MehtevasProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til BjoernProfilbildet til ingoladProfilbildet til KatherineProfilbildet til xtr
Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til El DiabloProfilbildet til NeonProfilbildet til Grom87Profilbildet til Floppa1Profilbildet til jan50Profilbildet til xtrProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til BjornchProfilbildet til AnneTV Hedmark

bamsefar

@trokaa
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt bamsefar:Disse profilene har bamsefar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje