Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til bergenm30Profilbildet til harepusenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DionysusProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NåProfilbildet til Angel84Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til MatteStProfilbildet til MehtevasProfilbildet til shado33Profilbildet til Trudelutt
Profilbildet til Trappani89Profilbildet til AndroidProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til KjellarProfilbildet til englevingerProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ParOsloVest37-52

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje