Profilbildet til sverre89Profilbildet til nafaProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til MoaProfilbildet til uzi69Profilbildet til JosepProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til hank95Profilbildet til Tobben28Profilbildet til FinelineProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til MolliProfilbildet til Huldra89
Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til urokraakeProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til carmellaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til westpar76Profilbildet til StavangerProfilbildet til akane21Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til line tvProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til beitoProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Nylongummi

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje