Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Sublime81Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til @nn@Profilbildet til elghodeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til nord88Profilbildet til OralProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til L_KProfilbildet til krsflortProfilbildet til Shjalom
Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til shivaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til JavhaxProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til oslokosProfilbildet til Lars80Profilbildet til godheksa

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje