Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til LululuuProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NettstedetProfilbildet til BotanicalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Julie00Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til julieProfilbildet til Huldra89Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til frekkis71Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AsveigProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til bby123Profilbildet til par_30Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til TommybProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til JustinProfilbildet til DonGrisProfilbildet til NallexyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MartinosloProfilbildet til hattifnattene00

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje