Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til StianProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til uzi69Profilbildet til KiwienProfilbildet til faithProfilbildet til ShineProfilbildet til kmfantProfilbildet til stian93Profilbildet til harepusenProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Phenrik
Profilbildet til BecksProfilbildet til BadboyProfilbildet til leandroProfilbildet til KennethR88Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til akane21Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ReidarProfilbildet til DemonMaggoy

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje