Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Leto78Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til BottomProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til burndocProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til snirlenProfilbildet til AsveigProfilbildet til Xjanne
Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til DrulProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Handyman31Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Trh1980Profilbildet til OdinProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til HexaProfilbildet til testomanProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til YouwishProfilbildet til Kinkymaster

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje