Profilbildet til @nn@Profilbildet til Natasha93Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til JavhaxProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MehtevasProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til No StringsProfilbildet til RJProfilbildet til JimBodenProfilbildet til TingTongProfilbildet til NinnaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Culprate
Profilbildet til XjanneProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til johnrunProfilbildet til GiggSProfilbildet til Buffy93Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Bimann43Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til SamehadaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til dp72Profilbildet til MaykieProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Lica89

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje