Profilbildet til latexthingProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til CleoProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til MrVoldProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ElleseusProfilbildet til DrYvilProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til pvclove
Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til JaNuSProfilbildet til ZizouProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til AvalonProfilbildet til MM77Profilbildet til KaisaProfilbildet til knny88Profilbildet til Huldra89Profilbildet til sportfuckProfilbildet til nina1992Profilbildet til DjeimiProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til wannaBgood

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje