Profilbildet til EscobarProfilbildet til SimProfilbildet til JontassProfilbildet til **WanjaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til afrikarProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BjoernProfilbildet til BBW28Profilbildet til MM77Profilbildet til bad666boyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til Lars80Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til NjordProfilbildet til KiwienProfilbildet til JustinProfilbildet til FreshnessProfilbildet til jens41Profilbildet til GogT1971Profilbildet til IngunnProfilbildet til sweden boyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til Solros72Profilbildet til englevingerProfilbildet til EvensProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Grom87

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje