Profilbildet til CalaDorProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til jente2011Profilbildet til bergenm30Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til L_KProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Klar 79Profilbildet til kmfantProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til joniProfilbildet til sjømannProfilbildet til AlexsProfilbildet til parivestProfilbildet til MaykieProfilbildet til Vfold50M
Profilbildet til JaNuSProfilbildet til xtrProfilbildet til NataProfilbildet til Dotto81Profilbildet til julieProfilbildet til BergenoProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Andersen89Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Lez 40Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til mizzyProfilbildet til davidandre

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje