Profilbildet til KaisaProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til TigerProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til dewill77Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Difference___Profilbildet til eddi1000Profilbildet til regntøymannProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til staken jacsen
Profilbildet til windel999Profilbildet til knutbrgProfilbildet til englevingerProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til YouwishProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til fadedProfilbildet til simonaProfilbildet til moss73Profilbildet til SvetikProfilbildet til BiTrineProfilbildet til bergenm30Profilbildet til knny88Profilbildet til temptationProfilbildet til bby123

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje