Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til hotnoProfilbildet til gameroslProfilbildet til SigvegalProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til KennethR88Profilbildet til DrulProfilbildet til just myselfProfilbildet til trisvikProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til RonnProfilbildet til LatexToiletSlave
Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til joniProfilbildet til mark04Profilbildet til AlexsProfilbildet til StavangerProfilbildet til LåtteProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til wille455Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Chivas

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje