Profilbildet til jannis25Profilbildet til MolliProfilbildet til BjornchProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Jan46Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til virtuveProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til kajabiProfilbildet til Bimann43Profilbildet til northkickProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til SiljeProfilbildet til kinkysub slut
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til LissaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til YouwishProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Handyman40Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til xdresserProfilbildet til SammiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til babybooProfilbildet til DionysusProfilbildet til bait69

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje