Profilbildet til snirlenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til faithProfilbildet til BluwProfilbildet til Siba44Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til XjanneProfilbildet til HazeProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til julieProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til naitsProfilbildet til kaiasoProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til bby123Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til RosjerProfilbildet til norseman9Profilbildet til sweettortureProfilbildet til halloisProfilbildet til fadedProfilbildet til englevingerProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til jan50Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til zeth

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje