Profilbildet til StaaleProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sølProfilbildet til TingTongProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til simonaProfilbildet til Alexander44Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til maritaProfilbildet til BjoernProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Man30303Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til bad666boyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til guttenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til just myselfProfilbildet til NinnaProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til FinelineProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Rubberking

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje