Profilbildet til PussiProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til knutbrgProfilbildet til El DiabloProfilbildet til IntrMannProfilbildet til YouwishProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Leto78Profilbildet til ZeroProfilbildet til VildeeeProfilbildet til BluwProfilbildet til TengilProfilbildet til hotnoProfilbildet til stian93
Profilbildet til sluggernProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til KvinnenProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NettstedetProfilbildet til ChivasProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til agderProfilbildet til LilliMyProfilbildet til AfroManProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Tutta

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje