Profilbildet til nina1992Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til faithProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til AsveigProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til FinelineProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Ruien
Profilbildet til XenaProfilbildet til SammiProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til runAProfilbildet til Latex44Profilbildet til SherylProfilbildet til På_søkProfilbildet til line tvProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til engenanjaProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til apeeassProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til CulprateProfilbildet til Adrian23år

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje