Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til northkickProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til MolliProfilbildet til AsveigProfilbildet til SoffiProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til TommybProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til xdresserProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Ready4fun
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til BadboyProfilbildet til Anne72Profilbildet til faithProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ShineProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til nada000Profilbildet til slaviProfilbildet til LeneaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til BluwProfilbildet til Cdrypa

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje