Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til kennedy85Profilbildet til TearyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Natasha93Profilbildet til yanaProfilbildet til BecksProfilbildet til temptationProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til LilliMyProfilbildet til jannis25
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til foresterProfilbildet til ChivasProfilbildet til sisunorProfilbildet til binittedal31Profilbildet til YouwishProfilbildet til colargolProfilbildet til RuienProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til ZaxProfilbildet til Master33 Bergen

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje