Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til par3427Profilbildet til RJProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til poffenProfilbildet til elghodeProfilbildet til førdeparetProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til LadyBBW
Profilbildet til NowheremanProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til runAProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til bbck osloProfilbildet til troendern93Profilbildet til zailoProfilbildet til HexaProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til faithProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til testoman

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje