Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Sublime81Profilbildet til EvensProfilbildet til 33Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til TabbeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til someboyProfilbildet til en \"doktor\" her? (søker doktorlek)Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til jan50
Profilbildet til YouwishProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til AlekProfilbildet til jens41Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til kaiasoProfilbildet til bamsefarProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til C.lop14Profilbildet til iNøff_said

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje