Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til dewill77Profilbildet til swedmanProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til XenaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til slaviProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til ArconadaProfilbildet til MM77Profilbildet til AndroidProfilbildet til JupiterProfilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til h_frodeProfilbildet til latexthingProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til MikeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til shaftyProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til TorolavProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til hank95Profilbildet til spruksProfilbildet til LarsnProfilbildet til LookmeProfilbildet til AfroMan

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 timer, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 timer, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 uke siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje