Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til faithProfilbildet til toro60Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til colargolProfilbildet til uzi69Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til SussProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til godsg1Profilbildet til Ruien
Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til AmpriProfilbildet til knny88Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Grom87Profilbildet til KvastenProfilbildet til kennedy85Profilbildet til mindwtoProfilbildet til m52aProfilbildet til bby123Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Reisende40

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 uker, 4 dager siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje