Profilbildet til veilchenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til sisunorProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til vanosm52Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ElviraProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til maritaProfilbildet til KimmernProfilbildet til AngelManProfilbildet til LeneaProfilbildet til AndroidProfilbildet til kinkysjel
Profilbildet til SpindelProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til xdresserProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til SvetikProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til KaisaProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til zethProfilbildet til vanosm52Profilbildet til MrVoldProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Bergeno

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trollmor;)))

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje