Profilbildet til .LisetvProfilbildet til DorcasProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til latino123Profilbildet til LadysmanProfilbildet til RixnProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Slappen72Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til JustinProfilbildet til windel999Profilbildet til KrangleFant
Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BiparProfilbildet til latex66Profilbildet til halloisProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til windel999Profilbildet til knutbrgProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til ElleseusProfilbildet til KaisaProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Buffy93Profilbildet til freaky2Profilbildet til m52aProfilbildet til Løvejenta

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trollmor;)))

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje