Profilbildet til kajabiProfilbildet til joniProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til poffenProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Mass SageProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til På_søkProfilbildet til Handyman31Profilbildet til MandrakeProfilbildet til talkmanProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til XjanneProfilbildet til LeneaProfilbildet til Par Buskerud
Profilbildet til LatexmannProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til SuzProfilbildet til Bimann43Profilbildet til shivaProfilbildet til babybooProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til karlaaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til BotanicalProfilbildet til colargolProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Kalle2

trollmor;)))

@trollmor
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt trollmor;))):Disse profilene har trollmor;))) besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trollmor;)))

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje