Profilbildet til KosMusProfilbildet til sweettortureProfilbildet til KatherineProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til godheksaProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til toro60Profilbildet til YongProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til Per SProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til BistvgProfilbildet til KosMusProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til AskimMannProfilbildet til KatherineProfilbildet til AvalonProfilbildet til Passivg19Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til fotfetisj

westpar76

@trollskog76
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt westpar76:Disse profilene har westpar76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje