Profilbildet til englevingerProfilbildet til AsveigProfilbildet til Flekka18Profilbildet til StianProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til hank95Profilbildet til snirlenProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Mossing34Profilbildet til CindyCDProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til Rogermads
Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Stine1986Profilbildet til carogirlProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Man30303Profilbildet til kennedy85Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SimProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til NyssaProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til Golden

westpar76

@trollskog76
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt westpar76:Disse profilene har westpar76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje