Profilbildet til burndocProfilbildet til LookmeProfilbildet til AlexanderProfilbildet til OsloG21Profilbildet til SoffiProfilbildet til Latex44Profilbildet til KongenProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bergen89Profilbildet til apeeassProfilbildet til xtrProfilbildet til Buffy93Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til nattroseProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Asveig
Profilbildet til bergen89Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MannValdresProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til leandroProfilbildet til InnlandetProfilbildet til JaNuSProfilbildet til ArconadaProfilbildet til OlavsenProfilbildet til yanaProfilbildet til StaaleProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til charlotee23

westpar76

@trollskog76
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt westpar76:Disse profilene har westpar76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje