Profilbildet til vanosm52Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til RuienProfilbildet til freezinProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til ZeroProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til apeeassProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til bunnyProfilbildet til SnæxProfilbildet til TearyProfilbildet til Pussi
Profilbildet til LenemorProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ZeroProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til NallexyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til RogermadsProfilbildet til dewill77Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til No StringsProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til LatexmannProfilbildet til burndoc

westpar76

@trollskog76
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt westpar76:Disse profilene har westpar76 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje