Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til mann oslProfilbildet til førdeparetProfilbildet til JustinProfilbildet til nord88Profilbildet til KristiansenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til sweettortureProfilbildet til LangbeinProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til petzlProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Sammi
Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Bimann43Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til AvalonProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til jenandProfilbildet til StianProfilbildet til .LisetvProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til dogbayProfilbildet til northkickProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til windel999Profilbildet til Lenemor

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje