Profilbildet til slaviProfilbildet til GiggSProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Modesty56Profilbildet til pompelProfilbildet til swedmanProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til Tony21Profilbildet til kjelli77Profilbildet til nafaProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til TheReaderProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Ramp78Profilbildet til veilchen

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje