Profilbildet til Singel49Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til moss73Profilbildet til mindwtoProfilbildet til spruksProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til sweden boyProfilbildet til TingTongProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til hank95Profilbildet til LatexleahProfilbildet til KaisaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MolliProfilbildet til LatexmannProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til NjordProfilbildet til julieProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til BrumProfilbildet til El DiabloProfilbildet til mark04Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SakoProfilbildet til Roger84

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje