Profilbildet til RantazticProfilbildet til kaiasoProfilbildet til elghodeProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til zethProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til jonas93Profilbildet til førdeparetProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SherylProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Teary
Profilbildet til harepusenProfilbildet til jens41Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til jan50Profilbildet til nord88Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Stine1986Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Lez 40Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til two-playful

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje