Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Andersen89Profilbildet til vekten75Profilbildet til KWGProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til stor pungProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til Donatello21Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Davinci
Profilbildet til RJProfilbildet til røyskattaProfilbildet til GeiriProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til petrus1956Profilbildet til pompelProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Siba44Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bullseye

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje