Profilbildet til MrbigProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til synnyProfilbildet til SoffiProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Tony21Profilbildet til KarinagayProfilbildet til Tine cdProfilbildet til ExosProfilbildet til MariusProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til JM28Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Gutt24Trent
Profilbildet til *Punky*Profilbildet til ElviraProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til LookmeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til dogbayProfilbildet til golfbearProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til AvalonProfilbildet til Helene89Profilbildet til JiJiProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til siwtheresee

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje