Profilbildet til LissaProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til freezinProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til BabyWProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til SjtProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til KimmernProfilbildet til OsloG21Profilbildet til virtuveProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MidasProfilbildet til BBW28
Profilbildet til RonnProfilbildet til jenandProfilbildet til ZaxProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til pierceddickProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Caleron86Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til kmfantProfilbildet til veilchenProfilbildet til Svantepri

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje