Profilbildet til YongProfilbildet til 2KosProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til NallexyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til jarlemannProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til jeanettekProfilbildet til m52aProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til MariusProfilbildet til hawe35Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til FinelineProfilbildet til @nn@Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til sverre89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til mrroyalProfilbildet til freaky2Profilbildet til Floppa1Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til uzi69

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje