Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til SjtProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AvalonProfilbildet til englevingerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til davidandreProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ElviraProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til C.lop14Profilbildet til HommeProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Thea92
Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til knny88Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til IntrMannProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SvantepriProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til parivestProfilbildet til RockDudeProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til golfbearProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til zailo

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje