Profilbildet til SammiProfilbildet til DrYvilProfilbildet til bby123Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til AjscreamProfilbildet til pompelProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Alexander44Profilbildet til @nn@Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til LissaProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Nic94Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til i love boysProfilbildet til Pussi
Profilbildet til SimProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til -MissV-Profilbildet til MissyMooProfilbildet til halloisProfilbildet til godheksaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til jeanettekProfilbildet til LåtteProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til XjanneProfilbildet til Kristiansen

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje