Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til ArielProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til nattroseProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til westpar76Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til Telemann88Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til nina1992Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til dewill77Profilbildet til LululuuProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til DionysusProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til apeeassProfilbildet til osllopar_27

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje