Profilbildet til Dotto81Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til engenanjaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Tony21Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til AzathothProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Teary
Profilbildet til SammiProfilbildet til nattroseProfilbildet til shivaProfilbildet til bait69Profilbildet til engenanjaProfilbildet til DrulProfilbildet til vårkåtProfilbildet til jan50Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til hawe35Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NallexyProfilbildet til ZizouProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til AndroidProfilbildet til svensksnubbe

tromsopar80

@tromsopar80
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt tromsopar80:Disse profilene har tromsopar80 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

tromsopar80

Ditt kjønn

Par

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje