Profilbildet til PSYllonProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Dotto81Profilbildet til hawe35Profilbildet til førdeparetProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MartinosloProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Geirern92Profilbildet til trisvik
Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til staalmannenProfilbildet til RosjerProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til mrtoreProfilbildet til SupermannProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til GiggSProfilbildet til ValeriaProfilbildet til BottomProfilbildet til ScorpionProfilbildet til SherylProfilbildet til Alesio

tronderpar91

@tronderpar91
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt tronderpar91:Disse profilene har tronderpar91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje