Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til MandrakeProfilbildet til PlutoProfilbildet til losamantesProfilbildet til TheRose49Profilbildet til KimmernProfilbildet til CharlesProfilbildet til LamatryneProfilbildet til HexaProfilbildet til BjoernProfilbildet til TingTongProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til pvclove
Profilbildet til BluwProfilbildet til MaykieProfilbildet til TabbeProfilbildet til superteddProfilbildet til SwededarterProfilbildet til TengilProfilbildet til englevingerProfilbildet til JiJiProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til skurk3Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til AnetteleProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til Passivg19Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)

tronderpar91

@tronderpar91
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt tronderpar91:Disse profilene har tronderpar91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje