Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til chipProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til mrtoreProfilbildet til SupermannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Niko9Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til maritaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Kimhan1992
Profilbildet til BjoernProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til MortenBProfilbildet til losamantesProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Merethe21Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til KosMusProfilbildet til sabriinaProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til ZaxProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til stuve92

tronderpar91

@tronderpar91
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt tronderpar91:Disse profilene har tronderpar91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje