Profilbildet til hawe35Profilbildet til KWGProfilbildet til RogermadsProfilbildet til chipProfilbildet til NallexyProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ScorpionProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til kennethProfilbildet til NowheremanProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til RubberkingProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Davinci
Profilbildet til hotnoProfilbildet til Anne72Profilbildet til kinky667Profilbildet til halloisProfilbildet til MarwinProfilbildet til Natasha93Profilbildet til trisvikProfilbildet til ingoladProfilbildet til stor pungProfilbildet til LadysmanProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MM77Profilbildet til parivestProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}

tronderpar91

@tronderpar91
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt tronderpar91:Disse profilene har tronderpar91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje