Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til LåtteProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Natasha93Profilbildet til englevingerProfilbildet til latexthingProfilbildet til ChivasProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til windel999Profilbildet til Joachim*Profilbildet til MehtevasProfilbildet til MummiMamma
Profilbildet til johnrunProfilbildet til shinY_Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til TengilProfilbildet til hotfishProfilbildet til Trh1980Profilbildet til RJProfilbildet til JimBodenProfilbildet til GiggSProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til KennethR88Profilbildet til toro60Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til vekten75Profilbildet til Thea92

tronderpar91

@tronderpar91
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt tronderpar91:Disse profilene har tronderpar91 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje