Profilbildet til trannyboyProfilbildet til NåProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Handyman31Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til LåtteProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Helene89Profilbildet til RubberkingProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til bby123Profilbildet til johnrunProfilbildet til bergen89Profilbildet til VictorProfilbildet til xantippeProfilbildet til AndroidProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ole322Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til JimBodenProfilbildet til AnMy99

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje