Profilbildet til RantazticProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MM77Profilbildet til SherylProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ScorpionProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til agderProfilbildet til Botanical
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til maritaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til jannis25Profilbildet til @nn@Profilbildet til ingoladProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SakoProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KaisaProfilbildet til SiljeProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til hotnoProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Slappen72

trond`en

@trondhelgen
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje