Profilbildet til MikeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til YongProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til temptationProfilbildet til MidasProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Julie00Profilbildet til BjornchProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til andy1988Profilbildet til OralProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til DodraugenProfilbildet til KosMus
Profilbildet til Osl38Profilbildet til BergenoProfilbildet til stuve92Profilbildet til claireProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til BadboyProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til MaykieProfilbildet til HazeProfilbildet til Grom87Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til NyssaProfilbildet til CulprateProfilbildet til AlexanderProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Ruien

trond`en

@trondhelgen
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje