Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til HebroProfilbildet til KWGProfilbildet til TigerProfilbildet til KosMusProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til zailoProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ExodiaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til NeonProfilbildet til RantazticProfilbildet til ingwardo82
Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til line tvProfilbildet til akane21Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til godsg1Profilbildet til CulprateProfilbildet til northkickProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Ready4funProfilbildet til bbck osloProfilbildet til BittenProfilbildet til MaykieProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Passivg19Profilbildet til bwilly

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje