Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Osl38Profilbildet til NallexyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LenemorProfilbildet til OralProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til CharlesProfilbildet til AvalonProfilbildet til AfroManProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Mizzy
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til AlexanderProfilbildet til RantazticProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til zethProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til MM77Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til karlaaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BjornchProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til StianProfilbildet til agder

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje