Profilbildet til .LisetvProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til shado33Profilbildet til BjoernProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til vekten75Profilbildet til **WanjaProfilbildet til windel999Profilbildet til MatteStProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til m52aProfilbildet til cat68Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ole322Profilbildet til h_frode
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til oslokosProfilbildet til swedmanProfilbildet til moss73Profilbildet til SarlimeProfilbildet til skurk3Profilbildet til hank95Profilbildet til AndyrjProfilbildet til bunnyProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til gutt1981Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Mandrake

trond`en

@trondhelgen
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje