Profilbildet til ArielProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Thea92Profilbildet til På_søkProfilbildet til GiggSProfilbildet til StaaleProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MehtevasProfilbildet til SammiProfilbildet til jeanettekProfilbildet til Tony21Profilbildet til LookmeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til AnetteleProfilbildet til KjellarProfilbildet til Giftparnord50
Profilbildet til coolchic101Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til dewill77Profilbildet til windel999Profilbildet til HebroProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Buffy93Profilbildet til KatherineProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til RosjerProfilbildet til Erik1337Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til virtuveProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Shine

trond`en

@trondhelgen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje