Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til AnMy99Profilbildet til BjornchProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til pytagorasProfilbildet til hawe35Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til NordJente90Profilbildet til shaftyProfilbildet til GiggSProfilbildet til Sarlime
Profilbildet til AinaCdProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Lars80Profilbildet til NannaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ToyenProfilbildet til NåProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til RuienProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Lolita <3

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje