Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Hilde79Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til TuttaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til sjømannProfilbildet til søker sexProfilbildet til jonas93Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til julieProfilbildet til GeiriProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DionysusProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Jontass
Profilbildet til NinnaProfilbildet til På_søkProfilbildet til stian93Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Skeva91Profilbildet til Stine1986Profilbildet til foresterProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til bergenm30Profilbildet til LissaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Mr BMW

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje