Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til synnyProfilbildet til bergen89Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Per SProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Geirern92Profilbildet til bad666boyProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ExodiaProfilbildet til Difference___Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til osllopar_27
Profilbildet til DorcasProfilbildet til StaaleProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til andy1988Profilbildet til akane21Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Skeva91Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til runAProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AndroidProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til moss73

trond`en

@trondhelgen
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje