Profilbildet til JærguttenProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sweettortureProfilbildet til RuienProfilbildet til GeiriProfilbildet til KatherineProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Stine1986Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til northkickProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til ElviraProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ZizouProfilbildet til BiparProfilbildet til AfroMan
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Caleron86Profilbildet til NettstedetProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ChivasProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til bamsefarProfilbildet til shinY_Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ExodiaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til afrikarProfilbildet til TheMiss

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje