Profilbildet til RAPID4Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til nada000Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til PhenrikProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til TommybProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til nord88Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ThomasassProfilbildet til krsflortProfilbildet til sexognytelse
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MolliProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til VictorProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NowheremanProfilbildet til InnlandetProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til latex66Profilbildet til TheReaderProfilbildet til xdresser

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje