Profilbildet til simonaProfilbildet til LærerenProfilbildet til AinaCdProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til HazeProfilbildet til binittedal31Profilbildet til InnlandetProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til latexthingProfilbildet til JontassProfilbildet til Ramona smerte slave
Profilbildet til davidandreProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til førdeparetProfilbildet til par_30Profilbildet til MissProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SuzProfilbildet til TorolavProfilbildet til tinaProfilbildet til EvensProfilbildet til Lill17Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til MatteStProfilbildet til Angel4uProfilbildet til gameroslProfilbildet til Avalon

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje