Profilbildet til LissaProfilbildet til RubberkingProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til bergenm30Profilbildet til DavinciProfilbildet til KvastenProfilbildet til bergen89Profilbildet til AzathothProfilbildet til MizzyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Grom87Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Emiljepusiiii14
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til fridafridaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Fresia4Profilbildet til frekkis71Profilbildet til MehtevasProfilbildet til jan50Profilbildet til nafaProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Dotto81Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til fintparProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til petrus1956

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje