Profilbildet til bakerProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til PhenrikProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til StrazoProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til AndyrjProfilbildet til runAProfilbildet til engenanjaProfilbildet til BadboyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Mindy000Profilbildet til YouwishProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Freshness
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bwillyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Niko9Profilbildet til synnyProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Søt.gutt:)

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje