Profilbildet til Man30303Profilbildet til qwerty19Profilbildet til SiljeProfilbildet til jenandProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til northkickProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til nord88Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BluwProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til DrGeiger
Profilbildet til guttenProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til westpar76Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til sisunorProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Hemne72

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje