Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Cd28Profilbildet til SKubrickProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Skeva91Profilbildet til BillProfilbildet til maler.nProfilbildet til IronheartProfilbildet til SiljeProfilbildet til TheMissProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Lill17Profilbildet til KimmernProfilbildet til MissBlackrose
Profilbildet til par_30Profilbildet til SoffiProfilbildet til orphansProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KennethR88Profilbildet til sweettortureProfilbildet til slaviProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ExosProfilbildet til nina1992Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til bbck osloProfilbildet til runA

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje