Profilbildet til love one anotherProfilbildet til poffenProfilbildet til stor pungProfilbildet til petzlProfilbildet til BjoernProfilbildet til Hilde79Profilbildet til GogT1971Profilbildet til ExosProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Passivg19Profilbildet til ninatvProfilbildet til NordlandProfilbildet til line tvProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til KjellarProfilbildet til TearyProfilbildet til hotnoProfilbildet til TommybProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til IngunnProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Helene89Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til 33

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje