Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Caleron86Profilbildet til jente2011Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Donatello21Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Difference___Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ElviraProfilbildet til Androx0Profilbildet til line tv
Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til kaiasoProfilbildet til Hilde79Profilbildet til L_KProfilbildet til DragongirlProfilbildet til RomeoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til kmfantProfilbildet til 33Profilbildet til SamehadaProfilbildet til englevingerProfilbildet til ToyenProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Meeow

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje