Profilbildet til KvastenProfilbildet til EscobarProfilbildet til CindyCDProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til KatherineProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Siba44Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til stian93Profilbildet til LatexfunProfilbildet til silverProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til LåtteProfilbildet til SportoguyProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Torill1979Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til NyssaProfilbildet til HexaProfilbildet til jannis25Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ErogenProfilbildet til MariusProfilbildet til qwerty19

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje