Profilbildet til chipProfilbildet til westpar76Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til Lica89Profilbildet til KimmernProfilbildet til TengilProfilbildet til KarinagayProfilbildet til bait69Profilbildet til guttenProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NordJente90Profilbildet til yanaProfilbildet til naitsProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ReidarProfilbildet til Homme
Profilbildet til Difference___Profilbildet til parivestProfilbildet til Latex44Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til bwillyProfilbildet til RosjerProfilbildet til LatexfunProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til jonas93Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til GeiriProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BrumProfilbildet til MortenBProfilbildet til Asveig

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje