Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til AjscreamProfilbildet til HommeProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Donatello21Profilbildet til stuve92Profilbildet til simonaProfilbildet til ArielProfilbildet til AsveigProfilbildet til SherylProfilbildet til mizzyProfilbildet til shivaProfilbildet til sluttyboy4u
Profilbildet til Reina21Profilbildet til bwillyProfilbildet til sjømannProfilbildet til leandroProfilbildet til hotnoProfilbildet til KongenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til CleoProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til LarsnProfilbildet til LærerenProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BabyWProfilbildet til bergenstranse

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trond`en

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje