Profilbildet til godsg1Profilbildet til SKubrickProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BittenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ShineProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Lill17Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til xdresserProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til SkittenOslojente
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til SoffiProfilbildet til Man30303Profilbildet til SadominatorProfilbildet til NataProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til slaviProfilbildet til ole322Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til TabbeProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til mark04Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Slappen72

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trond`en

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje