Profilbildet til RAPID4Profilbildet til RosjerProfilbildet til Fin g30Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til KvinnenProfilbildet til nina1992Profilbildet til NataProfilbildet til vanosm52Profilbildet til charlotee23Profilbildet til brollProfilbildet til Singel49Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Rogermads
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til XjanneProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til NinnaProfilbildet til MariusProfilbildet til BabyWProfilbildet til HebroProfilbildet til KristiansenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til DjeimiProfilbildet til AmpriProfilbildet til colargolProfilbildet til ChivasProfilbildet til MannTrondheim

trond`en

@trondhelgen
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt trond`en:Disse profilene har trond`en besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

trond`en

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje