Profilbildet til JiJiProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til talkmanProfilbildet til foresterProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Man30303Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til NightdiverProfilbildet til BrumProfilbildet til MolliProfilbildet til RomeoProfilbildet til westpar76Profilbildet til sølProfilbildet til BadboyProfilbildet til siwtheresee
Profilbildet til AfroManProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til BrumProfilbildet til SherylProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til StaaleProfilbildet til vanosm52Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LangbeinProfilbildet til MidasProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MortenB

Trusejente

@trusejente
aktiv 4 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje