Profilbildet til *Punky*Profilbildet til snirlenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til i love boysProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ReidarProfilbildet til Cd28Profilbildet til MikeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til simonaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til dogbayProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Scorpion
Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Androx0Profilbildet til apeeassProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til runAProfilbildet til RubberkingProfilbildet til pytagorasProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til KiwienProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til kennethProfilbildet til NannaProfilbildet til Shine

Trusejente

@trusejente
aktiv 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje