Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til AjscreamProfilbildet til GogT1971Profilbildet til TempenProfilbildet til TuttaProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til NordJente90Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til SupermannProfilbildet til ballderProfilbildet til SiljeProfilbildet til spruksProfilbildet til NinnaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Alexander
Profilbildet til På_søkProfilbildet til EscobarProfilbildet til Thea92Profilbildet til xantippeProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til engenanjaProfilbildet til LokerProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Tony21Profilbildet til RosjerProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til SKubrick

Trusejente

@trusejente
aktiv 10 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje