Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til latexthingProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Mr.XProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Lill17Profilbildet til OralProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til babybooProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Dorrans
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Siba44Profilbildet til RJProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til StavangerProfilbildet til moss73Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SamehadaProfilbildet til HardRockProfilbildet til BottomProfilbildet til par3427Profilbildet til dia***Profilbildet til ElleseusProfilbildet til MusashiProfilbildet til Katherine

Trusejente

@trusejente
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt Trusejente:Disse profilene har Trusejente besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje