Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til KWGProfilbildet til NåProfilbildet til HardRockProfilbildet til gameroslProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til sexypar85Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til xdresserProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SherylProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til jonas93
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til urokraakeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til JM28Profilbildet til leandroProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MizzyProfilbildet til TommybProfilbildet til MissyMooProfilbildet til sluggernProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Joachim*Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Life is a game

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje