Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til KWGProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til NallexyProfilbildet til chipProfilbildet til Natasha93Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til ZeroProfilbildet til JupiterProfilbildet til TabbeProfilbildet til sisunorProfilbildet til StrazoProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Silje
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til Kate WProfilbildet til SherylProfilbildet til Anne72Profilbildet til troendern93Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til AngelManProfilbildet til afrikarProfilbildet til beitoProfilbildet til Reina21Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til mindwtoProfilbildet til førdeparetProfilbildet til cat68Profilbildet til SussProfilbildet til Handyman40

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje